Nye maskiner

Hos Valtec koncentrerer vi os om relativt få mærker, for vi vil være rigtigt gode, til det vi beskæftiger os med. Vores fokus er først og fremmes rettet mod Valtra-traktorer til land- og skovbrug, men vi arbejder også med skovudstyr og specialopbygninger af hele maskinsæt til f.eks. flisning.
De unikke 5-hjulede Vervaet gyllemaskiner fra Holland er også en del af vores maskinprogram.
Har du brug for at læse mere om mærkerne, kan du klikke på “Læs mere om” for at få mere information. Du er også altid velkommen til at ringe til os på 75 55 42 66 for at diskutere dine udfordringer og vores løsninger.

Hos Valtec forhandler vi nedenstående mærker, har du brug for at læse mere om hvert enkelt mærke, så kan du klikke på “Læs mere om” for at få mere information.

Valtra


Valtra er den førende aktør i Norden indenfor fremstilling og servicering af traktorer. Valtra sælges i mere end 75 lande.
Valtra udvikler, producerer og servicerer driftssikre allround-traktorer fra 75 – 405 hk af meget høj kvalitet. De er kendt for deres driftssikkerhed og alsidighed, deres lange levetid og ikke mindst de nordiske rødder. Hver eneste traktor leveres med det udstyr og de specifikationer, som kunden ønsker, for hos os er individualitet standard.
Resultatet er toppræstationer under alle tænkelige arbejdsforhold og ekstra værdiskabelse hos kunderne.

Læs mere om Valtra

 

KRONOS

Valtec importerer det finske kvalitetsprodukt Kronos.
Kronos, der i 2014 kunne fejre 100 års jubilæum, fremstiller udkørselsvogne, kraner og andet der sammen med Valtra giver det perfekte køretøj i skoven.

Læs mere om Kronos

 

TP Linddana

Linddana har udviklet, produceret og solgt de velkendte TP Flishuggere siden 1980 og står i dag som en af verdens førende på området. Virksomheden er danskejet og leverer et stærkt udvalg af funktionelle og driftssikre flishuggere til såvel landskabspleje som biomasseproduktion.

Læs mere om TP

 

Nisula

Nisula Forest Oy er specialiseret i design, produktudvikling og fremstilling af maskiner og skovudstyr. Deres vigtigste produkter er skæreborde og multi-funktions hoveder, som er specielt velegnet til energioptimeret træhøst.

Læs mere om Nisula

Vervaet – Stor kapacitet og skånsom ved jord og afgrøder

Hvem siger at en maskine skal have et lige antal hjul?

Vervaet har tænkt innovativt og koncentreret sig om opgaven i stedet for at lade sig styre af traditionerne. Ved at arbejde med ét forhjul og 2 eller 4 baghjul opnås både utrolig smidighed og minimal belastning af markerne.

Læs mere om Vervaet

Kontakt vores sælger for mere information:

Flemming Tandrup
40 50 32 29
ft@valtec.dk

Johannes Petersen
20 19 57 80
jop@valtec.dk

Steen Lerche Hansen
20 90 76 81
slh@valtec.dk

KONTAKT OS PÅ TLF. 75 55 42 66
ELLER INFO@VALTEC.DK

VALTEC
BRAMDRUPVEJ 33
6040 EGTVED
TLF. 75 55 42 66