Profil

Valtec er en moderne maskinforretning med fokus på Valtra-traktorer. Vi sælger Valtra-traktorer til hele den grønne sektor lige fra anlægsgartnere til landbruget og ikke mindst skovbruget, hvor Valtec er kendt for sine specialopbyggede skovtraktorer og effektive maskinsæt til f.eks. fremstilling af flis. Det er også os, der importerer og servicerer de unikke, selvkørende gylleudlæggere fra Vervaet.

Valtec´s ca. 15 medarbejdere koncentrerer sig primært om salg og service af Valtra-traktorer og kvalitetsredskaber til skovbruget, men vi hjælper gerne vores kunder med andre serviceopgaver. Vores serviceteam er specialister i Valtra og har den fornødne erfaring til at løse enhver teknisk udfordring, så kunderne hurtigt kan komme videre med deres arbejdsopgaver. Vi kommer dagligt på mange gårde og ude i det professionelle skovbrug, hvor kunderne efterspørger hurtig service på højt fagligt niveau.

I vores forretning jagter vi ikke et bredt program med utallige mærker. Vi satser på enkelte kvalitetsprodukter og at være rigtigt gode, til det vi arbejder med.

Vi er forhandler af bl.a. Valtra, TP-flishuggere, Nisula aggregater til skovkraner, Stiga og Husqvarna. Derudover importerer vi Kronos udkørselsvogne og kraner, S+R skovspil og LH Lifte.

Valtec i Gravens og Valtec Skanderborg af TBS Maskinpower.

Persondatapolitik

Valtecs politik vedr. kunders og samarbejdspartneres persondata.
Læs vores persondatapolitik her

Kontakt Valtec for mere information:

Flemming Tandrup
40 50 32 29
ft@valtec.dk

KONTAKT OS PÅ TLF. 75 55 42 66
ELLER INFO@VALTEC.DK

VALTEC
BRAMDRUPVEJ 33
6040 EGTVED
TLF. 75 55 42 66