Valtra

DU KAN ARBEJDE HÅRDT – ELLER DU KAN ARBEJDE SMART.

VALTRA FORETRÆKKER DEN SMARTE LØSNING

VALTRA A-serie – 75 – 130 hk

Allround hele året.

Valtras A-Serie er velkendt af mange. Den 4. generation A er komplette traktorer, konstrueret til hverdagens mange forskellige arbejdsopgaver på landet. A-Serien har kraften til markarbejdet og smidigheden til arbejdet hjemme om gården. Udsynet er perfekt, teknologien driftssikker og serviceomkostningerne lave, så alt i alt er Valtras A-serie en ideel traktor for de fleste med behov for en traktor med 75 – 130 hk.

Klik her og læs mere

VALTRA N-serie – 115 til 201 hk.

Hver dag og hver årstid bringer nye udfordringer og stiller forskellige krav til din traktor. N- Serien har den styrke og fleksibilitet, det kræver for at løse opgaverne. En løftekapacitet på 78 kN, en hydraulikkapacitet på op til 200 l/min. og mulighed for både front- og bag-PTO gør det muligt at håndtere de fleste moderne redskaber med en VALTRA N-Serie. Og med en optimal akselafstand og afbalancerede vægtfordeling holder den alle fire hjul på jorden, når motorpower omsættes til trækkraft.

Du kan få din VALTRA N-Serie i flere udstyrsniveauer fra 115 til 201 hk.

Klik her og læs mere

VALTRA T-Serie – 170 – 230 hk

Valtra’s T-serie er på mange områder ideelle allround-traktorer til den landmand, der overlader de helt tunge opgaver som gyllekørsel til maskinstationen, men selv vil klare resten. De er robust, smidige, driftsøkonomiske, og så er de udrustet med Valtra’s unikke SmartTouch-armlæn, der giver traktorpiloten fuld kontrol over traktoren og alle dens funktioner. Begejstrede brugere påstår, at det er nemmere at betjene end en SmartPhone – og vi er tilbøjelige til at give dem ret. Du kan vælge mellem 4 basismodeller, når du køber din Valtra T-Serie, og derudover tilbyder Valtra som altid flere individuelle muligheder, så du kan individualisere din nye Valtra T-Serie på utallige måder. Spørg vores sælgere til råds og få en perfekt traktor til dine arbejdsopgaver.

Klik her og læs mere

VALTRA S-Serie – helt op til 405 hk

Hvem drømmer ikke om maksimal power og minimale omkostninger? Den fjerde generation af Valtra S Series indfrier dine drømme med høj produktivitet og lave ejertidsomkostninger.

Valtra S Series har for eksempel to sekventielle turboladere. Det sikrer bedre moment ved lavere omdrejninger og lavere udstødningstemperaturer. Det forøger motorens holdbarhed og reducerer serviceomkostninger. Når der kræves ekstra motorpower til PTO eller hydraulikken, øger motorens elektroniske styresystem ydelsen med op til 10 % – helt op til 405 hk på de største traktorer – så med VALTRA S-Serien tilpasser traktoren sig altid optimalt til arbejdssituationen, når du kører med VALTRA i S-serie.

Klik her og læs mere

VALTRA SMARTTOUCH ARMREST

Det nye VALTRA SmartTouch ARMREST har en brugergrænseflade, der er nem at bruge, og som bringer din traktors produktivitet til et højere niveau. Med en 9” berøringsfølsom skærm, intelligent multifunktionelt kørehåndtag, nyt hydraulik-joystick og fuld integreret teknologi, letter SmartTouch din arbejdsbyrde, og giver dig den bedste og mest ligefremme brugeroplevelse til brug for styring af din maskine.

NYT MULTIFUNKTIONSHÅNDTAG

Kørsel med SmartTouchs multifunktionelle kørehåndtag giver dig større fleksibilitet og produktivitet. Det lodrette håndtag giver dig en naturlig håndstilling, når du styrer traktorens hastighed ved at skubbe eller trække det. Dit arbejde har aldrig været så nemt: med funktionsknapperne kan du styre hele maskinen uden så meget som at løfte en hånd.

  • Ergonomiskt og funktionelt design
  • Unik køreoplevelse
  • Fremad/bak-håndtag i kørehåndtaget
  • To programmerbare hukommelsesknapper til en hver traktorfunktion eller handling (fx U-pilot)
  • To lineære håndtag til styring af hydraulikken

Unlimited

I Valtra Unlimiteds kundetilpasningsværksted kan vi udstyre din traktor, så den lever 100 % op til dine behov. Værkstedet kan tilpasse alt tilbehør og udstyr, der ikke er tilgængeligt direkte fra samlebåndet under den normale produktionsproces.

Hvad enten du leder efter en traktor til vejvedligeholdelse, skovbrugsarbejde eller kommunale opgaver, eller hvis du har behov for specifikke landbrugsfunktioner, eller behov for forsvars- eller militære formål, så har Valtra Unlimited evnerne til at bygge din arbejdsmaskine.

Hos Valtec har vi tilført Valtra’s generelle kompetencer et yderligere led. Vi er nemlig eksperter i at opbygge Valtra skovtraktorer og hele maskinsæt som f.eks ”flismaskiner” med Valtra-traktor, skovinddækning, kran, hugger, flisvogn og intelligent styring af alle dele. Spørg altid os før du handler skovtraktor.

Valtra i skov

Hos Valtec har vi tilført Valtra’s generelle kompetencer et yderligere led. Vi er nemlig eksperter i at opbygge Valtra skovtraktorer og hele maskinsæt som f.eks ”flismaskiner” med Valtra-traktor, skovinddækning, kran, hugger, flisvogn og intelligent styring af alle dele. Spørg altid os før du handler skovtraktor.

Kronos: Hos Valtec sælger vi Kronos produkter og redskaber til skovarbejdeKlik her og læs mere

Valtec PLUS ONE kranstyring: Kranstyringen specialdesignes til formåletKlik her og læs mere