Service

Optimal driftssikkerhed og driftsøkonomi er resultatet af kompetent service.
Valtra traktorerne er berømte for deres driftssikkerhed og driftsøkonomi – også når det drejer sig om vedligeholdelse og service.
Traktorerne er designede, så de er nemme at holde vedlige, fordi der er nem adgang til servicepunkterne. Det sparer tid, sikrer at serviceeftersynene bliver gennemført og resulterer i lave driftsomkostninger.

Når du overlader ansvaret for service til veluddannede fagfolk, kan du koncentrere dig om dine egne opgaver.
Den vigtigste vedligeholdelse er den, du selv foretager, eksempelvis smøring, forskellige tjek og justeringer. Men til større serviceopgaver og egentlige reparationer bør du overlade opgaven til servicespecialister.
Vores specialister er bl.a. uddannede på uddannelsescenteret på Valtra-fabrikken i Suolahti i Finland. Vi tør godt anbefale os selv som Valtra-eksperter, for vi har erfaringen, uddannelsen og de værktøjer og udstyr der skal bruges til at tackle en hvilken som helst serviceopgave på din traktor.

Fuldt gennemført service betaler sig
Regelmæssig og fuldt gennemført service sikrer din Valtra-traktor høj driftssikkerhed og lang levetid. Omkostningerne til regelmæssig service er små sammenlignet med reparationsomkostninger, der skyldes manglende vedligeholdelse.
Og husk så at anvende olie i henhold til forskrifterne og originale service- og reservedele. Din Valtra kvitterer med høj produktivitet i mange år.

Kontakt vores værksted for mere information:

Værkfører
Arne Mikkelsen
gservice@valtec.dk
75 55 42 66 – herefter tast 2

KONTAKT OS PÅ TLF. 75 55 42 66
ELLER INFO@VALTEC.DK

VALTEC
BRAMDRUPVEJ 33
6040 EGTVED
TLF. 75 55 42 66